Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pastorslik


Pastor är tydligen ett farligt jobb
Det har blivit aktuellt igen
Med Knutbyserien

Men ändå farligare att vara
Pastorsfru
Dödsfrekvensen har rakat i höjden

Så pass var det så att
Under Knubytidens värsta eternoja
Så skulle man undersöka en annan kvinnas död igen

Bara för att
Ja just det
Hennes man var pastor…

”ytterliggare en pastor misstänkt
för mord på sin fru”
löd rubrikerna….




Fri vers av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-17 08:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att vara kristen har alltid varit förenat med kontrovers.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO