Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lite ord..


MAG-ONT - KÄRLEK

Varför denna smärta i magen
Alla dessa tankar som flyger runt
Knappt en timmes sömn
Upptryckt i ett hörn och funderar
Skakar och en tår tar sig fram..

Varför allt detta
Hur kan tankarna ens dyka upp
Nu när jag har det bästa
När jag vet hur rädd du är

Ångest, hur kunde jag vara så dum?
Du är inte som någon av de andra
Du är så speciell och så vacker

All sort känslor flyger omkring
Men jag vet vart jag står
Jag litar på dig.
Du är de bästa som hänt mig!




Fri vers av Anna Hägglund
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-15 14:35



Bookmark and Share


  greajt
gööhöder
känner igen mig så totalt
mycket
2009-03-02

    Stain
Känner igen mig så väl!
2009-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Det sitter något slags nervcentra i magtrakten.
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Hägglund
Anna Hägglund