Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No. X


marmormänniskor
statyer, förträngda rörelser och sten

hopklistrade ansikten
smink och urgröpta midjor
knottriga lemstumpar och senor
muskler som fastnat,

konformens stuckatur

utsmyckningar, bländverk,
konsthallar och porträtt

jag spyr färg
spyr upp allt jag levt
rörelsen, det som förgrenar sig
och förstör symmetrin

vaknar anorektisk och blank,
subtraherad.




Fri vers av Execution Boy
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-15 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy