Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STENIS i våra hjärtan




Apropå skidor och skidVM
Som snart är slut
Ni som inte minns Stenmarks
”Grepp” hos svenska folket
NI har missat nåt

Vi minns alla andra med
LG Halvarson, Ingvar Bergstdt
Torsten Jakobsson, Stig Strand
Bengt Fjällberg ( de sista gjorde
Faktiskt lite egna resultat med)
Tack vare stenis

Men på morgonen
”När åker Stenis”
9.55 Ja då satte vi oss
hela skolan, t o m rektorn
ALLA ev besökare med

”Nej vi kan inte ha den samlingen då
för Stenmark åker”
Så klingade ”EurovisionenS” musik in
Och Plex med sina dumma
Men kärleksfulla kommentarer

Fälldin avbröt visst regeringssammanträden
Jag vet högmåssor som förkortades om tiden var
11.55….
Och när videon kom, så spelade många in
Om de ”missade”
Radiohandlarens skylTfönster var uttittat

Och kommentarerna
JA NEJ JA NEJ Han klarar det NEJ
JA NEJ JA…JAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Och han vann, flera år vann han alla
Storslalom de var nästan inte ens spännande
Han vann… OCH han vågade fortsätta
För att de var kul, efter sin storhetstid

Stenmark i ens hjärta
Samt hans kommentarer JO
Elller ”hä gick bra”
Eller ”hä va lite knepigt på platten”
Stenis, i ens hjärta… ingen har nog nånsin
Fångat alla, inte bara i sport truppen
Utan alla….




Fri vers av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-16 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO