Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överklagan


”Ni har befunnits överträda hastighetsbestämmelserna
i förekommande fall”
Sen en massa brödtext, och foton, på mej
I bilen och passfoto
Utskrivet på papper
Med gråcensur på passagerarplatsen
(hehe bra för dom som har älskarinna
eller älskare med sej i bilen) ;=)

Så stod det… för snart 2 år sedan
Sen stod det ”skriv under och skicka tillbaka”
Jag skrev, ”bestridet” och hävdar
Med en dåres envishet att
”lastbilen på högersidan var den som
körde för fort” reg nummer syntes inte på den

Och överklagan skickades in
Och häromdan kom svaret
”Spaningsresultat negativt
ärendet nedlägges”

HUR KUL SOM HELST
OCH 4 000 mindre kostnad
För undertecknad
Hehe…. Hehe hehe
Så skönt de känns….
TIPS: Överklaga




Fri vers av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-16 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO