Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte längre hel


INSANITY

jag klarar inte,,, jag skriker, jag sliter mitt hår

den vita röken från mina hesa andetag försvinner in mellan mina våta ögonfransar, vad hjälper det när jag endå ser allt, precis allt.

snabba pustar av hes luft mellan såriga läppar
fuktigt draperi av svarta hår testar
sönderbitna nagelband

uppspärrade, rödsprängda ögon mellan mina våta ögonfransar
JA! JAG VET MEN DE TORKAR ALDRIG




Fri vers av viunderregnmolnen
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-15 20:46



Bookmark and Share


  MickeMagic
Igenkännbart.
Vackert som vanligt.
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

viunderregnmolnen
viunderregnmolnen