Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett ögonblick av rädsla, men ändå med kärlek och lycka.


Jag och Du.




Jag,
Cassandra,
Du,
Jimmy,
Delar,
Av varandra,
Kärlek,
I ett unikt slag


Jag lämnade dig för att pressen blev för stor på mina axlar. När jag egentligen borde ha vetat, att Du skulle ha tagit pressen och lagt den på dina egna. Jag lämnade dig för att jag antagligen är världens största idiot - som inte trodde på att kärleken Du gav mig var äkta och ren. Jag lämnade dig för att jag trodde mig förmå att veta, att jag kunde få en bättre kärlek än Dig, men ack så fel jag hade. Jag lämnade dig utan anledning och utan förvarning, och jag önskar jag kunde göra om det misstaget.



Jag,
Ditt hjärta,
Du,
Min värld,
Delar,
Av varandra,
Kärlek,
I ett unikt slag


Jag har nästan fått tillbaka dig nu. Och om sanningen ska fram så är jag nog så rädd som det går att bli. Du sa att vare sig jag är din vän eller kärlek så kommer du ALDRIG lämna dig, du kommer alltid återvända - och nu tänker jag tro på dig. Du förtjänar min tillit och respekt mer än någon annan på denna planet - och jag är väldigt kär i dig.

Snälla försvinn inte från mitt liv som kärlek, jag hoppas nu och ber varje dag och varje natt - att du skall ge oss en ny chans, bevisa för alla att våran kärlek är starkare än vad dom trodde den var.


Jag,
Ger dig mitt hjärta,
Du,
Ger mig din tillit igen
Vi är delar,
Utav varandra,
Vi delar en kärlek,
Av ett unikt slag.





/ c.n





Fri vers av Holeofmyheart
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-15 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holeofmyheart
Holeofmyheart