Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara god far och god sambo är inte alltid så självklart enkelt...


Är detta ett sk. svenssonliv?


Mer och mer hopar sig måstena
större och större högar
och längre och längre
listor

I detta lilla kaos pockar även
här och nu
på sin

uppmärksamhet

Det är jag som måste
lösa det

Jag innehar såväl huvudroll
som

biroll

och ibland är jag även
statist

Hade jag varit ensam så hade detta
inte spelat någon
roll

Nu spelar det en
jävla roll
hur

jag spelar




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-15 23:25



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Större ansvar men också större glädje? Bra skrivet!
Angående rubriken...
Svensson-liv eller inte, jag tycker frågan kvittar. Att dela in någon i ett fack är lika illa, man väljer bara olika tryck på stämpeln...Och ingen vill väl bli stämplad.
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP