Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt välkomnande epos, VÄLKOMMEN till poeter. här finner du mestadels skit!


Asätare



strött i sanden här nedan
rester, oönskade innandömen
lämnade åt sidan sedan länge

tuggade av en mästare

ditt levebröd
du, fattigmanspoet
lev på svettranden
nedför skaldens rygg
lev i ögonblicket
för i tidens böljande vågor

är du redan förbi




Fri vers av Dick Ainranher
Läst 425 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-16 01:29



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Jag kan inte hålla mig ifrån att fnittra.
2009-02-22

    Melona
skönt med insikt.
och vad är skit kontra inte skit?!
2009-02-19

  Dick Ainranher
grandiost måste jag tillägga, stora ord och liten...?
2009-02-16

  Dick Ainranher
Ju mer jag funderar på det så låter de där orden närmast episka, säg, på snudden evangeliska.

Vilket välkomnande, jag tar ju musten ur mig själv!

grattis då, jag är mycket stolt över dig lilla Jack, fin pojke. Inatt hörru, när månen lyser ner på oss... då ska kanske något ske... ja
2009-02-16

  Elin Katten Lo VIP
Ich denke das du bist ein selbklaar junge.
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Dick Ainranher
Dick Ainranher