Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste älska sig själv för att kunna älska andra....


Av mig till mig själv

Jag är vacker,
min spegelbild ler,

Jag är vacker,
åskådarna det ser,
vissa njuter av synen.
andra avundas.

Jag är kvinnlig,
med en fin figur.

Jag är frammåt,
en pratsam person.

Jag har blickar,
som sätter spår.
Flörtig,
på ett lekfullt sätt.
Smälter,
ja det gör dem.
Smälter den som
på min väg kommer.

Jag är snäll,
mot de som förtjänar.
Jag vill ingen ont göra,
men visst lyckas jag med det.

Jag är ärlig,
på ett känsligt sätt.
Även om sanning sårar,
så sårar lögner mer.

Jag ger och ger.
Men kräver allt för sällan tillbaka.

Jag har allt,
många andra önskar.
De har mycket jag önskar.

Jag är inte fullständig,
full med brister.

Jag kan lätt misstolka,
om du inte är tydlig.
Läser av betenden och känslor,
bättre än ord.

Jag kan vara krävande,
om du inte ger mig svar.

Jag kan vara misstänksam,
om du gett mig anledningar till det.

Jag har mycket att lära,
mycket kvar att uppleva.

En sak vet jag,
Jag är vacker innifrån ut.

Kommer någon någonsin med mig stå ut?








Övriga genrer av made in sweden
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-16 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

made in sweden
made in sweden