Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmande beröm från mina kolegor

Jag blir så glad mina kolegor
uppskattar verkligen det
jag gör berömer mig hur
duktig jag är i mitt jobb

Så ibland är det roligt att
vara en enkel lokalvårdare
när det finns dom som ser
vad fint det blir när vi städerskor
finns

Så jag lever länge på detta
beröm för det berör verkligen
mitt inre rum så idag var det
extra roligt att vara på jobbet

Visslande går jag hem med
glatta steg så idag är jag
på toppen humör av att
få så mycket beröm av
mina kolegor




Fri vers av Ann-christin
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-16 12:26



Bookmark and Share


  Maria T
Ingenting skulle fungera om
inte nu fanns. Inte sjukvård,
inte äldrevård, inte skolor m.m.
Ni är grunen i allt arbete
2009-02-17

  Miss Mod
Uppskattar så din livsglädje som lyser mellan raderna.
2009-02-16

  anits VIP
Att få uppskattning för det man
gör är både roligt och viktigt, fint
skrivit
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin