Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10:e Januari

Tynar gör jag
Bort gör jag
Precis som Silvia i SOPOR
Men jag är ingen drottning

Hörru herr Hoffström
Jag ger dig en andra chans
Pick your favourite
Men jag dödar dig om du väljer mig

Ta det varken personligt eller bokstavligt
För jag skulle nog döda mig själv först
Om jag bara kunde
Men jag misslyckas nog igen




Fri vers av Cinnika
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-18 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinnika
Cinnika