Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar efter att ha grävt i gamla dikter.


Minnen




Med svaga, otydliga bokstäver,
eller stelt och spretigt bläck,
mellan blockens prydliga rader
träder minnena fram i ljuset.
Jag ser och jag känner
varje känsla som beskrivs,
varje enstaka liten händelse.
Både glädje och sorg, ensamhet,
sköljer över mig där jag vandrar
längs minnenas breda aveny.
Det är en jobbig resa
men med glimtar av äkta
glädje, lycka och kärlek.




Fri vers av Anna H
Läst 404 gånger
Publicerad 2004-06-02 11:19



Bookmark and Share


  Tothem
Ofta behöver jag bli påmind om saker som jag så lätt glömmer. Det blev jag nu..en jobbig resa.... men med glimtar av äkta glädje, lycka och kärlek. Den sista biten blir ofta bortglömd och jag fastnar lätt i det tråkiga. Tusen tack för påminelsen!
2004-06-02

  Rachel Roth
...du förmedlar så väl känslan att gå tillbaka och ta del av gamla minnen och vad det väcker...inom mig väcktes minnet av att själv gå tillbaka till gamla dikter
2004-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H