Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hatten i hamn


Tänk om man kunde va
Lite i hatten
Gå i rabatten

Och kela lite grann
Som bara kåta kan

Tarraramtamtam tam

Din tvillingar jag ser
Vill bara att se mer
Av dessa båda

För vem vill man skåda
Om de som jag fann

Tarraramtamtam tam

För Kristina o väl i hamn
En underbar mjuk famn
I landskapet sköna

Är de en skröna
Ger du mej ditt namn

Tarraramtamtam tam




Fri vers av LassO
Läst 138 gånger
Publicerad 2009-02-18 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO