Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1949


1949
svensk fotboll blir aldrig densamma
Gunnar Nordahl blir proffs i Milan
Det som skulle drabba hockeyn drygt
20 år senare
Idrotten blev kommersiell

Men Joe Luis, den bäste, slutar
Han försvarade sin titel 25 ggr
Flygande tunnan, började byggas
SAAB J 29, Sverige var ”bäst”

Mao utropar ”folkrepubliken Kina”
(tragisk parodi)
Den kanske värsta förtryckaren
Som ännu idag sätter sina spår
Påbörjade sitt ”livsverk” på riktigt

Sverige erkänner Israel
Som egen stat…
VISSA har inte gjort det än
60 år senare




Fri vers av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-17 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO