Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

Tänk vad få ord,
några meningar..
Kan väcka en ljuv känsla av nyfikenhet.

Det finns något levande,
en form av lust,
eller vilja.
Kvar i denna tös.

Jag ler,
jag njuter.
Av varje bokstav...




Övriga genrer av made in sweden
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-17 20:30



Bookmark and Share


  L-G
det är att leva det :-) vackert
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

made in sweden
made in sweden