Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Långt bort i fjärran


Sömndrucken




Drömmar vävs av tänkta töcken,
o uppå himlen stävar ditt
änglaskepp med lågmäld sikt,
när du funnit vad du sökte...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-17 22:02



Bookmark and Share


  peter markurth
detta är kort,gillar..
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson