Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kommer ta tid

 

det är en stad,

ett du och jag

och mellan varje mening,

tar alltid något slut

 

 

jag kan inte

känna mindre

men försöker

 

 

du tar stegen bakåt

jag ser i dina ögon

när vi faller

 

 

 

 

¤

 

 

 

möter dig på bakgator

ser i dina ögon, vännen

 

hur skator tar allt som glittrar

 

men,

mina ord är

matta..

svarta, nu

 

och du behöver inte vara rädd,

de tar mig aldrig härifrån

 

 

 

 

 

 

 

 

du kan ramla in i hennes tomma port. du kan

ångra mig,

en gång till

 

bara så tätt

tätt

intill

 

hennes mjuka läppar

 

 

 

 

 

 

 

 

och jag kan ramla här utanför, i spåren

 

fasaderna upphör

 

 

 

 

 

 

 

 

har jag hört

någonstans,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tar himmeln vid




Fri vers av Desert dust
Läst 680 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-18 00:12



Bookmark and Share


  Bevingad
Du har ett väldigt speciellt sätt och aldeles eget sätt att skriva på. Det gillar jag! få ord, men de vittnar om tusen känslor, synintryck och hörselintryck.
2009-03-17

  Eva Langrath VIP
Vackra sköra sorgesamma ord där ändå finns en strimma hopp.
Eva
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust