Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära skräddarsydda broder

Kära skräddarsydda broder.
Äpplet föll inte långt ifrån trädet,
det gjorde inte lövet heller.




Fri vers av Armin
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-18 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Armin