Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milton m m


Jag såg en film om Bert Milton
Hörde hur ruskigt dålig engelska han talade
Väl i samma strykklass som de senaste
Statsministrarna i vårt land

(som alla har uttal så man tror att de gått
i sär-klass, eller s k obs-klass under skoltiden)

Man undrar lite leende
Finns de fler likheter….




Fri vers av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-18 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO