Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt runt unt


Hagge Geigert brukade fråga sina gäster
Om
De tyckte att SVT skulle spela nationalsången
Innan de gick ur sändnng
TV 4 tog fasta på det
Och när man nattsuddade så fick man höra den


Nattsudd, var till 1 eller nåt kanske 3 på helgnätter
Så då, på de tiden, 10-15 år sedan
Men längesen man hörde den
Men i morse kl 5.40
När en annan vaknade
DÅ gick TV 4 ur sändning

Så började man igen kl 5.55
Men morgon TV
Man hinner knappt sluta
Innan man ska börja
Ack ja ack ja, fick i alla fall höra
Nationalsången, idag
Kan va kul efter ett misslyckat alpint VM
Om inte annat




Fri vers av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-18 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO