Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIgga digi..


En digital påsättning
Är väl när musen blir tillfredsställd
Såväl som joysticken

Joysticken är ju den man skjuter med
Så musen ska bli nöjd
Både optiskt
Och med rullande på kula

Thats the key
If you are board




Fri vers av LassO
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-19 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO