Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sälj Aset Annars Byt


Köp dej en SAAB fabrik
Ingen affär är den andra lik
Man den får bara komma till den som redan är rik

Med fabriken följer nån garantimiljard
Och självklart är de Wallenberg som har första tjing
Vi andra ”begriper ju” ingen ting
Det är som sagan om denna ringe
Som sluter sej runt

Men frågan är, hur många miljarder
Kommer vi skattebetalare
Att ge dessa bastarder
Man kratsar gärna sina kastanjer ur elden när de finns
Och man talar om kapitalism
När man skriker att de brinns


Men när ringen sluter sej
Så kan man lugnt räkna ut
Att de tillskjuter sej
Statliga pengar, till skjut




Fri vers av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-18 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO