Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Digginej

Allt
Är så jävla
Digitalt
Banalt
ettor och nollor och ettor och nollor
centralt

Har du digital överföring
För 20-25 år sedan så började man köpa
Digitala spelare
De kallades, cd spelare
Nu är dvd… spelare
Men de räcker inte med det
MP3, MP4.

Har du digital överföring
Nej den är optisk
Vad fasen, optisk
Ja de är liksom, lyse
Som lyser,,,,
Fasen jag som nyss lärt mej digital…




Fri vers av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-22 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO