Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta kasta kondomer på golvet

Det ligger en använd kondom på golvet nedanför hennes säng
som ett minne från nattens eskapader
igår var det fest
efter en lång arbetsvecka
det blev några för glas för mycket i baren
hon hade roligt
allt var roligt
veckans problem var som bortblåsta
hon hade ännu roligare efter att han dök upp i baren
han var rolig
dom var glada
dom rumlade hem tillsammans i natten
efter att baren stängt
nyckeln i låset

ahhh

åhhh

jaaa

hans läppar mot hennes
han smakade salt
hon försöker minnas vad dom pratade om där i baren
tror dom pratade om jobb och planer inför framtiden
kläderna åkte snabbt av
kastades i en hög på golvet
hans händer på hennes nakna bröst
hennes skälvande kropp njuter
han för henne mot sängen
hon blottar sitt sköte
låter honom komma till henne
dom förenas

åhhh

det känns som en pånyttfödelse
det var länge sedan sist
en evighet
nu är han borta
det är tyst
så tyst
det ligger en använd kondom på golvet
det känns tomt




Fri vers av Karin Andreasson
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-18 06:46



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Snyggt formulerat!
2009-02-18

    JJ VIP
Tack vare att det ligger en kondom på golvet har en sak mindre att oroa sig över... Texten har en äkthet! Snyggt skrivet! Mvh. JJ.
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andreasson
Karin Andreasson