Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På förekommen anledning... ingen åldersrasism här inte, en av mina favoriter


Mått mätt


Ålder är enbart

Ett mått

På tiden

Som man levt

Inte på hur

Gammal man är




Fri vers av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-18 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO