Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen har blivit ett kallare ställe att bo på

Rån och våldtäkter har nu blivit vardagsmat för det får man läsa om i tidningarna nästan varje dag
Men jag är glad över att jag inte är en sådan människa för att behöva ta till våld för att få tag i pengar
är det inte värt
Att behöva skrämma skiten i oskyldiga människor som man inte känner
Nä, det ligger inte i min natur
För gör man det så håller man ingenting kärt
För pengarna i sig själva är döda
Och tänk på att den som du rånar kan vara din egen syster eller bror
eller kanske till och med
din egen mamma
Och de idioter som tar till våld emot kvinnor för att få lite sex
Vad annat kan jag säga att de måste vara helt mentalt störda
Helt körda
Sök hjälp för fan din dumma fan
För det finns faktiskt hjälp att få om man nu som Man
hatar kvinnor.....

Världen har blivit ett kallare ställe att bo på ……

Ken Cassel
18/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-18 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel