Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De är som svanarna

Fick höra att mina grannar har varit gifta i femtiotre år
Guldbröllop är vid femtio år och de är nu strax över sjuttio år gamla
Så de har nu hållit ihop igenom hela livet tillsammans
ända sedan de var unga
Och när jag tittar på dem kan jag se att de fortfarande är lika kära
i varann
Så när de sa det till mig vart jag helt ställd
Så imponerad
Snacka om trogen kärlek
Kan det bli vackrare än så
De är som svanarna som håller ihop igenom hela livet
Svanarna som håller ihop som par i vårt och torrt …..

Ken Cassel
17/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-18 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel