Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omtalade speglingen: Seglingen jorden runt innan vi inser att vi bara ser oss själva; lustigt att positivt glädjer och negativt irriterar - HUR lustiga är vi då OM OSS SJÄLVA?


med leendet fastklistrat, gladrynkor kring ögonen och nosen i vädret, ska jag flina sönder dig

 

 

 

(ge mig rosen då ge mig

hela

rosen)

 

 

Ja, kom igen!

du får gärna kalla mig

 

idiot

du får gärna kalla mig

 

sjuk och full utav skrot

du får gärna kalla mig

 

hora

du får gärna kalla mig

 

sköka med händer för stora

du får gärna kalla mig

 

häxa

du får gärna kalla mig

 

djävul och ge mig din egen läxa

 

du får gärna

 

 

börja växa

så hit med Rosen, Gosen

 

(puss på nosen)

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-18 16:47



Bookmark and Share


  Thurizas
Så jävla bra!!!!!!!!!!!
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri