Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu blir jag arbetslös för att högre makt skall bestämma

Tack vare högre makt som
ska till att bestämma över
olönsamm personal som
kostar för mycket att ha

Nu skall svångremmen dras
åt så att mina nu varande
kolegor får jobba skiten
ur sig dom har kämpat
in i det sista för att få
behålla mig

Men nu har politikerna
bestämt att nu får jag
tyvärr sluta men det
kommer bli att min kära
arbets kamrater kommer
att gå på knä till slut

Jag är så ledsen och besviken
av detta besked jag fick på
vårat personal möte idag så
hur ska det nu gå med ekonomin
som ändå är ansträngd

Gråtande lämnade jag min
stol och gick hemåt tänk
så mycket man är värd i
den högre maktens ögon
nej jag känner mig som
något katten släpat in idag




Fri vers av Ann-christin
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-18 18:03



Bookmark and Share


  Redeemer
Jag fick gå från mitt jobb 19 januari, så jag fattar!
Det stora problemet som jag ser det är främst att detta samhälle ska byggas så totalt på pengar. Och om man mäter ett mänskligt liv i pengar så blir man lätt en börda i samhällets ögon. Pengar är en bra tjänare, men en dålig herre. Hoppas det löser sig för dig, och att det dyker upp möjligheter!
2009-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Arbetslösheten är verkligen ett gissel.
Det är kapitalismen också.
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin