Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man själv inte längre vet vad man vill


Hjälp

Fan, fan, fan
Panik

Lämna mig ifred
Låt mig bara va

Fan
Ge mig inte dina blickar

Panik
Panik, panik, panik
Fan

Det här är som ett desperat rop
på hjälp
Hjälp mig!

Låt mig va
Nej
Kom tillbaka

Gå!
Eller, jag vet inte. . .




Fri vers av Alibi
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-18 19:59



Bookmark and Share


  aol
så man kan känna igen sej från någon gång bra skriftat
2009-12-21

  Suzy med punkterna
Härligt beskrivet, den där känslan när man inte vet eller kanske gör man det;=)
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Alibi