Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion

Jag är hetta
Jag är passion
under mitt skinn..
om du kryper in
så ska du få se..
men är du rädd
för elden
får jag varna dig
kom inte alltför
nära mig!
mina flammor kommer
inte elda upp dig
men du smälter snart
samman med mig
vi blir ett
en person
om du törs komma
nära det jag är...
passion




Fri vers av firefire
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-18 22:12



Bookmark and Share


    //Nikita
Haha, lek inte med elden om du inte vet vad du gör!
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire