Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rockaderna



Hon lämnade honom
För att träffa han
Som i sin tur dumpade henne
För hon

I ett slags evig rockad
Och när man ser det lite från ovan
Så ser allt ut som om det bara blir värre och värre
Ju längre de går….




Fri vers av LassO
Läst 183 gånger
Publicerad 2009-02-20 18:04



Bookmark and Share


  Lotti
never ending story.......-)
2009-02-20

  Lotti
never ending story.......-)
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO