Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bananer


racerbanan,

skridskobanan,

linbanan,

cykelbanan,

tunnelbanan,

dansbanan,

kabinbanan,

malmbanan

skjutbanan.

skumbanan

och

electronic banana band




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-19 00:58



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Tänk vad mycket man kan göra med en banan. Snitsigt tycker jag. Vi borde banana mera.
2009-03-07

  När vi blir strukturer
Åhåhå. Jag håller med nedanstående kommentar. Festlig.
2009-03-01

  *Yezze*
hihi festlig text
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP