Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens Roll

 

 

 

 

poetens roll
är inte att sätta ord
på det vi alla kan säga
utan på det
vi inte kan säga

och vem är jag
att kalla mig själv
poet
egentligen

när jag inte kan
beskriva
någon så obeskrivlig
som du
i den ljuvaste lyriken

det skulle krävas
en hel antologi
av den skönaste poesi
som mitt hjärta
kan släppa fri
för att fånga dig
i de vackraste orden
som du förtjänar

därför
är jag ingen poet
förrän
jag klarat av det

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 619 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-02-19 01:37



Bookmark and Share


  Ranja Bjurman
U just did
2009-04-20

  Losnall
Det är sant. Man beskriver sånt man inte kan säga. Det är poesi
2009-02-20

  Roula O
Mycket vackert!
2009-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag är inte en poet för att jag klarat av något utan för att jag skriver poesi. Det gör mig till en poet.
2009-02-19

    ej medlem längre
Vackert o starkt skrivet!
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP