Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du krypande
en......
gång...
till......

så......:   Hej..




å... (förträngda minnen om en undran över publik)

Hån

 

 

 

 

 


med vänner i soffan och bortvänt ansikte

 

 

för det hörs på avståndet till lurens mikrofon och skiftningen till den omedvetna men invanda artikulerande höjda showrösten - och jag har själv sett såna samtal
där jag just tänkte:

 

ok, det är så här

det går till

 

det ska väntas ut

det tog sin tid men

kom till slut

 

det tog sin tid men jag har erfarenhet

från många år

många omgångar av feststinna bekräftelseböner till

väntande publik

 

liksom då

 

 

förundras över exaktheten, utsattheten, mentaliteten, och skoningslöst frånvarande samveten

orden gör mig inget

 

 

och heder för raka besked

 

 

 

men åter jag på andra sidan
lite avsides men upplyst
utpekad

 

 

 

nu

 

 

 

 

med orden:

 

 

 

 

nä fan

inte är                         jag

 

 

inte fan

kan väl                     jag
       bli

 

 

 

 

       kär

 

 

                                   i   D I G

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

trodde du verkligen jag

liksom du

skulle glömma

 

h  å  n  s  k  r  a  t  t  e  t

 

efteråt

 

 

 

 

 

trodde du


 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-19 03:18



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, inte någe speciell innehåll
Det intressanta med denna grej var
formateringen
så tycker

jag
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri