Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sannheten


Att finna

sannheten

i sig själv

är som att ge

en värmande

kram till sitt hjärta




Fri vers av Roula O
Läst 261 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-19 10:14



Bookmark and Share


  Marreb
Ja precis så! Fint.
2009-02-21

  Eaglemountains VIP
Så mycket sanning i dessa ord ....
2009-02-19

  En strimma av guld
Åh så rätt. Att vara ärlig mot sig själv är viktigt och inte gömma sig bakóm en massa lögner. De kommer alltid fram till slut.
2009-02-19

  Ellen Vivelavita VIP
Så sant, så sant...
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O