Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt nya yrke kommer bli att jag blir hemmafru

Jag och min man har kommit
till sikt att jag får bli hans lilla
söta hemma fru ler inom mig
tycker inte alls det låter som
en dum ide

Han tycker att jag har för
ont i min kropp för att fortsätta
att slita ut mig för dessutom
har jag mitt sjukbidrag

Så det är väl en mening med
livet när man förlorar ett jobb
men blir stunderna trissta
som hemmafru så har jag
min lilla vrå på mitt loppis

Så nu kan jag ägna mig
fullt ut åt mina kära hobby
och leva bra som även
hemmfru så allt blir nog
bra till slut kan göra nästan
som jag vill känner mig fri
från alla måsten nu för
jag behöver inte slita ut
mig fast jag blir min mans
lilla söta hemmafru

Han vet ju hur jag mår som
oftast med min värkande
kropp han ställer inga
stora krav på måsten
nu får jag jobba i min
egen takt när jag själv
orkar och önskar att
få göra saker när jag
känner för det




Fri vers av Ann-christin
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-19 11:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag önskar dig all lycka, med
det som nu blir nytt för dig
2009-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Det är alldeles för många som föraktar hemmafruns syssla. De människorna borde näpsas.
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin