Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man undrar.... när man får höra saker, hur människor kan bli såna... förklarar kanske en del av vad man hör i andra terrorsammanhang...


Soc i Sundsall eller, "terror på.."



På soc i Sundsvall
Ska ”klienterna knäckas”
När kvinnorna gråter
Så är man nöjd

Med stenhjärtan och stålansikten
Sitter man och betraktar det hela
Ibland tipsar man de andra
Så ”de kan se”

Gråtande kvinnor säger inte emot
Hotar man sen lite med att
”Ta barnen” så… är de lätt att manövrera
man slipper ha dom rännande där
de får ev sina små dusörer

Som vandrande döda varelser
Rör de sej utan att omgivningen vet
Att de innerst inne inte har nåt kvar
Av mänsklig värdighet
Tvärtemot, vad sociallagarna säger

”Det här har vi väntat på”
detta är ordagrant, vad som sägs
Kärringen ser ut som en sumobrottare
Med sur mage, framfall och ständig PMS
”Kommandoran” den satan

Ja hon var ju avstängde ett tag
För sina övergrepp mot klienter
Men är nu tillbaks
Med ”ny styrka” och med
Sina chefers förtroende tydligen

Man skrämmer bort alla klienter
Det är egentligen terror
Terror BETALD med skattepengar
UNDERSTÖDD av soc-cheferna
I Syndsvalls, nej förlåt Sundsvalls kommun

Tänk er att för varje skatte krona
Så går några ören till
Den offentligbetalda terrorn
Som man praktiserar bland
De mindre bemedlade. Som söker hjälp
”Kommunal våldtäkt”




Fri vers av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-19 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO