Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sjuka kassan


Sjuka
Sjuka ska jobba
Om inte annat med sin framtid


När läkaren säger att t ex cancerpatienter
Ska ha lugn och ro
Så säger försäkringskassan annat
De ska kämpa med kassan istället
Så de slipper få chansen
Att bli frisk




Fri vers av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-20 00:24



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Snyggt cynismat i allra högsta grad..pennan rakt på..vasst och gentilt!!
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO