Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän



Håren yr
då hon hoppar
ur mitt knä.
Hon som är
det mjukaste,
som alltid förstår.
Hon vars nos
luktar sig till
min lycka
och min sorg,
alltid beredd
att trösta mig.
Hon är en vän,
en katt
med vita tassar.




Fri vers av Anna H
Läst 642 gånger
Publicerad 2004-06-02 19:45



Bookmark and Share


  Roger VIP
Mmm så skönt med en vän som ligger och spinner på magen...
2004-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H