Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Din fast du inte förtjänar mig


Det är tomt i min säng...

Önskade mig än i natt att,
du låg där brevid mig.

Att du höll om mig.

Blundade och kände
din hud mot min.

Saknar doften av dig.

Känna dina andetag mot min nacke,
hur de värmde mig.

Saknar ljudet av dig,
hur du sväljer ditt saliv.
Hur du andas tungt.
Vill höra dig prata i sömnen igen...

Det gör ont att inte ha dig nära.
Saknar dig mer än jag kunde ana.

Hoppet om oss har inte lämnat mig ännu.

Jag känner av din närvaro,
du finns där inom mig.
Plågar mig med minnen.

Drömmar om dig,
om oss finns i mig.
Du finns där fortfarande.
Fast jag borde vara klar,
med dig.
Arg på dig.

Ska lägga mig en stund nu,
jag ska lägga mig
i samma position som förut.
På min plats,
med dig i tankarna.
Med dig bakom mig.

God natt min kära!





Övriga genrer av made in sweden
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-20 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

made in sweden
made in sweden