Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sifferbollande


I dec så ”doppade” bilförsäljningen
Med –40% eller nåt

Det innebär att den skulle kunna öka
Med 67% nästa december
fantastiska siffror

Men fortfarande samma nivå
Som dec 07….

Så bollar man med siffror
Under alla dessa nyheter som vi hör




Fri vers av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-21 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO