Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det handlar inte, om att få Rätt

 

 

det handlar om

att acceptera roten till Fel

 

 

Om man inte är ärlig mot sig själv

och vet vart man stupar

och på vilka grunder

 

bör man aldrig tro

att man är en sådan Soldat

 

som klarar allt

 

-

 

man kan således aldrig döma en annan människa till skuld

insikten om detta, är den största friheten

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 505 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-02-20 12:09



Bookmark and Share


  Kim VIP
Suveränt! Därför är det så bra att prata ut i en relation och förstå orsaken till det som händer och kunna gå vidare på nya grundkubbar.
2009-03-24

    Glittra G
Mmm, tankvärt
2009-03-13

  Carola Zettergren
SÅ SANT!!!:)
2009-03-06

    Erika H
Att känna sina egna brister och gränser
gör en till den bästa soldaten.

Att inte döma
oavsett
är inte lätt
men det högsta priset
är inte alltid det man uppnår.

Det räcker med att vara sig själv.
Och knipa igen
ibland.

Hur FÅR man rätt, egentligen?
I en värld av tyckande.
2009-02-21

  Kameleont
Så sant min käre vän. Alla lever vi i samma verklighet men med olika sanningar... Pöss
2009-02-20

  DanSan
****************************

Javisst så enkelt ärdet och mycket
bra beskrivit!

*APPLÅDER*

***************************
2009-02-20

  glittertindra
precis så är det... väl skrivet..
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#