Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Alla dina drömmar ska jag ta emot
bädda in dem varsamt
i madrasserade rum
så de inte kan gå sönder
Mjukt ska jag smeka dem
vårda och bevara dem
De vackraste av drömmar
ska jag ge näring åt
så de växer sig ännu större
och dina mardrömmar
de ska inte få något vatten
inget syre
de ska jag släcka
så att du får nytt liv
med ljus och lycka
All lycka jag känner inför dig
den ska du få av mig
Min kärlek är lika sann
som dina drömmar
jag hoppas du känner...




Fri vers av firefire
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-20 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire