Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det rasar

Behöver energi

Det rasar

förlorat lite tro


Håller ut lite till

Det brukar ordna sig

brukar falla på plats




Fri vers av Hubbishelena
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-20 17:57



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Tanken känslan bakom dikten känns sann, och berör.

Jag vill erbjuda konstruktiv kritik genom att se vad som sker när man upprepar ord i en dikt och så nära som du gjort med ordet

lite

i meningar efter varann,
lek gärna med tanken at byta ut något av dem
mot ett annat ord, ex.

Förlorat min tro

Håller ut lite till

eller

Förlorat lite tro

Håller ut igen
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena