Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit TV


En variant på skitTV
Är när okända människor
Ska få sin tid i rutan
Sina 15 minuter
Nu har man gått ett steg till

Nu ska kända personer
Snacka skit i TV
Typ Filip o Fredrik
Typ Jähkel och Ulvesson

En hel kväll med skitsnack
Bara på TV:n
Perfekt för vårt ensamma land
Där man antingen går ut på krogen
Med vänner
Eller sitter hemma, utan vännerna…

Skit TV är svaret på detta…




Fri vers av LassO
Läst 129 gånger
Publicerad 2009-02-21 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO