Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är så lätt att ta varandra för givet.


du kan väl se mig ibland

du kan väl se på mig ibland
som när allt var nytt
och du såg mig
på riktigt

du kan väl se mig ibland
(bara en endaste gång)




Fri vers av livräddaren
Läst 821 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-09-04 12:42



Bookmark and Share


    Mosaik
jättebra..det är ju såå sant!
2006-11-21

    Charlie
precis såhär är det..
bra jobbat!
2005-09-11

    vilsen
gumman, så ledsamt . jag älskar dig !
2005-09-04
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren