Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bjud på er själva

Så får du se hur mycket
man får tillbaks i livet
handlar om att ge och
ta så dom tillfällena
ska man vara rädd om

Det är där man har dom
sanna vännerna i livet
många av oss tar mycket
förgivet i livet många har
svårt att säga ett litet
enkelt tack när man vill
visa sin uppskattning

Vi måste bli bättre på
att bjuda på oss själva
så där igenom får man
mycket igen av att visa
omtanke och lära sig
att använda det lilla
ordet som är tack

Så jag står för det jag
nu skriver direkt i från
mitt hjärta så bjud nu
på er själva så får ni
nog ett tacksamt leende
tillbaks samt att många
av oss visar vilka som
är våra sanna vänner
i livet tänkvärt i från mig




Fri vers av Ann-christin
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-20 21:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fina tankar
2009-02-21

  friheten
Ge och ta meot är vad det handlar om i livet, sen beror det på.
2009-02-20

  Roula O
En mycket god tanke, önskar att alla kunde följa det :)
Tack för fina rader!
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin