Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotisk föförelsedans


Jag dansar för dej
Sa du
Du var dansant
Trosor, bh och stövlar
Vem kan motstå
Vem kan låta bli att gilla
Förförelsen

Erotiska rörelser
Smekande av de sista
I tyg väg som fanns kvar
I bara höga stövlar
Med klackar som stiletter
Svarta, syndiga, synliga

Men det fanns annat
Allt i livet
Som måste beaktas
Vänner, inte vänner
De verkar vilja låsa dej fast
Säger du

Du säger att om du lämnar ditt nuvarande liv
Så kommer alla att vända dej ryggen
Alla vänner, släkt och allt
En fullständig brytning
Så jag antar att du brytit med allt och alla nu
Även om de inte var för min skull

Jag frågade aldrig efter det
Jag respekterade det du sa




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-18 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO